Referenssimme

Pyrimme toimimaan kaikessa laatu ja hyvä asiakaspalvelu edellä. Saammekin asiakkailta hyvää palautetta lähes päivittäin. Alla poimintoja tyytyväisiltä asiakkailtamme.

Kaavin kivi

Kaavin Kivelle isompaan rakennukseen asennettiin energiansäästäjä öljylämmityksen rinnalle.
Lähtötilanteessa kulutus oli n. 20 000 litraa öljyä. Vuosisäästöt ovat arviolta n. 10 000€ vuodessa.

”Olen ollut pitkään mukana näissä kauppa- ja palvelukuvioissa mukana, mutta en ole koskaan saanut näin asiallista ja osaavaa palvelua. Henkilöt olivat aivan mahdottoman ammattimiehiä, heillä ei näyttänyt olevan kiire mihinkään, mutta työ joutui aivan uskomattoman nopeasti, siististi, ja luotettavan oloisesti. En voi muuta sanoa kuin todella suuret kiitokset, on lysti toimia tällaisten työntekijöiden kanssa ja kokea sitä ylpeyttä miten Teillä asiat hoidetaan!”

Aurinkopaneelien asennus 8,16kwp, 24 paneelia

24 paneelia siististi rivissä, jolla saadaan järjestelmän tehoksi 8,16kwp. Nykysyillä sähkönhinnoilla saadaan säästöä sähkölaskuun vuodessa arviolta 1000€ takaisinmaksuajan jäädessä vain 10 vuoteen.

Mitsubishi Electric LN25 asennus

Mitsubishi Electric LN25 käyttökuntoon asennettuna tuvan oven päälle. Kohteessa sisäyksikölle optimaalisin paikka ei ollut suoraan ulkoseinää vasten, joten yksikkö tuotu keskeisemmälle paikalle jakamaan lämmön laajemmin.

”Kiitos hyvin asennetusta viilennyspumpusta. Työn jälki oli ammattimaista, eikä asuntoa tarvinnut siivota. Sanohan asentajalle kiitokset.”

Mitsubishi Electric LN25 BLACK asennus

Laitteen ei tarvitse olla aina tylsä perusvalkea, vaan se pystytään myös tekemään tyylikkäästi kodin värimaailmaa kunnioittaen. Tyylikästä ja fiksua.

”Tero kävi asentamassa pumpun tänään. Asennus sujui kaikin puolin hienosti ammattitaidolla ja todella ystävällinen sekä asiakaspalveluhenkinen nuori mies tuo Tero.”

Mitsubishi Electric RW25 -ilmalämpöpumpun asennus

Asiakas halusi maksimaalisen tehokkaan laitteen, joka puhkuu lämpöä ja säästää lämmityskuluissa vielä kovimmillakin pakkassilla aina -35 asteeseen saakka. Selvä, sellainen toimitettiin. Asennus on perusasennus. Huippupaikka löytyi tuvan seinästä suoraan ulkoseinää vasten, miksipä tehdä asiasta sen vaikeampaa.