• Ammattikeittiöille

  Keittiölaitteet ammattilaisille Keittiölaitteilta vaaditaan ammattikäytössä paljon. Koulujen, sairaaloiden, päiväkotien, ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja muiden suurkeittiöiden laitteiden on oltava todella laadukkaita ja kestäviä. Electrolux on yksi alan johtavista merkeistä. Me edustamme Electrolux Professional -keittiölaitteita. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi: myynnin, toimituksen, asennuksen, huollon sekä varaosapalvelut. Referens­­sejämme keittiö­­asennuksissa ovat muun muassa: Electrolux Professional -suurkeittiölaitteet Microteknia I ja II 1999 […]

  Lue lisää

 • Aurinkosähkö

  Aurinko mahdollistaa elämän maapallolla, mutta ihminen on myös oppinut valjastamaan sen energian sähköksi. Aurinkosähkö on alku- ja huolto­kustannuksia lukuun ottamatta ilmaista energiaa. Kuluttajalle voidaan jopa maksaa hänen aurinkosähkö­järjestelmänsä tuottamasta ylimääräisestä sähköstä.

  Lue lisää

 • Lämpöpumput tuovat säästöä lämmityskuluihin ekologisesti

  Nykyaikaiset lämpöpumput ovat helppo tapa lisätä asumis/shy;mukavuutta ja säästää samalla sekä lämmitysenergiaa että luontoa. Asukkaat ovat esimerkiksi onnistuneet säästämään lämmitys­kuluistaan jopa 80 % maalämmöllä ja yli puolet ilma-vesilämpöpumpulla.

  Lue lisää

 • Mökki- ja vapaa-ajantuotteet

  Mukavuuksia mökille laadukkailla Sunwind-tuotteilla! Sunwindin kaasu­jääkaappien suunnittelussa kriteereinä ovat olleet laatu, käyttö­turvallisuus ja muotoilu. Kaasu­jääkaapit ovat termostaatti­ohjattuja ja paristo­sytytys takaa helpon ja varman syttymisen.

  Lue lisää

 • Pesulakoneet ja laitteet taloyhtiöille

  Suurkeittiö­laitteilta ja pesula­koneilta vaaditaan paljon. Koulujen, sairaaloiden, päiväkotien ja muiden suurkeittiöiden laitteiden on oltava todella laadukkaita ja kestäviä. Electrolux on yksi alan johtavista merkeistä. Me edustamme Electrolux Professional -keittiölaitteita sekä Electrolux Wascator -pesulakoneita. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi: myynnin, toimituksen, asennuksen, huollon sekä varaosapalvelut.

  Lue lisää

 • Sähköauton latausasemat

  Sähköauton latauslaitteella lataat sähköautosi tai hybridisi vaivattomasti kotona, silloin kun haluat. Latauslaitteemme kestävät Suomen sääolosuhteet, myös kovat pakkaset. Niiden älykkäät ominaisuudet tekevät auton latauksesta edullista, nopeaa ja turvallista. Laitteet sopivat kaikkiin automerkkeihin. Auto latautuu nopeasti Voit ladata autoasi jopa 22 kilowatin teholla. Saat noin 100 kilometriä ajomatkaa autosi akkuun yhden tunnin aikana Edullista sähköä Voit […]

  Lue lisää