• Aurinkosähkö

  Aurinko mahdollistaa elämän maapallolla, mutta ihminen on myös oppinut valjastamaan sen energian sähköksi. Aurinkosähkö on alku- ja huolto­kustannuksia lukuun ottamatta ilmaista energiaa. Kuluttajalle voidaan jopa maksaa hänen aurinkosähkö­järjestelmänsä tuottamasta ylimääräisestä sähköstä.

  Lue lisää

 • Lämpöpumpulla säästöä lämmityskuluihin ekologisesti

  Nykyaikaiset lämpöpumput ovat helppo tapa lisätä asumis/shy;mukavuutta ja säästää samalla sekä lämmitysenergiaa että luontoa. Asukkaat ovat esimerkiksi onnistuneet säästämään lämmitys­kuluistaan jopa 80 % maalämmöllä ja yli puolet ilma-vesilämpöpumpulla.

  Lue lisää

 • Mökki- ja vapaa-ajantuotteet

  Mukavuuksia mökille laadukkailla Sunwind-tuotteilla! Sunwindin kaasu­jääkaappien suunnittelussa kriteereinä ovat olleet laatu, käyttö­turvallisuus ja muotoilu. Kaasu­jääkaapit ovat termostaatti­ohjattuja ja paristo­sytytys takaa helpon ja varman syttymisen.

  Lue lisää

 • Pesulakoneet ja suurkeittiölaitteet asennuksesta huoltoon

  Suurkeittiö­laitteilta ja pesula­koneilta vaaditaan paljon. Koulujen, sairaaloiden, päiväkotien ja muiden suurkeittiöiden laitteiden on oltava todella laadukkaita ja kestäviä. Electrolux on yksi alan johtavista merkeistä. Me edustamme Electrolux Professional -keittiölaitteita sekä Electrolux Wascator -pesulakoneita. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi: myynnin, toimituksen, asennuksen, huollon sekä varaosapalvelut.

  Lue lisää

 • Sähköautojen latausasemat

  AmpIN Smart – sähköauton latausasema Suomessa kehitetty älykäs latausasema varmistaa mahdollisimman suuren sähköauton lataustehon. Voit ladata autosi turvallisesti ilman sähköliittymän suurentamista tai pääsulakkeen palamista! AmpIN Smart -latauslaite toimii jopa 40 asteen pakkasessa, joten voit asentaa latausaseman huoletta ulkotiloihin.   Sähköauton lataus AmpIN Smart -latausasema lataa sähköautoa jopa 22 kW:n teholla. Saat siis noin 100 kilometriä […]

  Lue lisää