Teho-Posako Oy

 

TOIMINTA JA TUOTTEET

Olemme paikallinen ja perinteinen kodinkoneiden, kylmäkoneiden, lämmitys- ja aurinkoenergiajärjestelmien, teollisuuspesulaitteiden sekä nestekaasu- ja suurkeittiölaitteitteiden suunnittelu-, huolto-, asennus- ja myyjäliike.

Käytössä on 8-10 hyvin varusteltua pakettiautoa, jotka ovat huoltomiesten ja asentajien päivittäisessä käytössä. Liiketiloissa on korjaamo-osasto, jossa on kattava korjaamovarustus mittalaitteineen ja erikoistyökaluineen sekä valmistuote- ja tarvikevarasto.

Liikkeemme sijaitsee Kuopiossa osoitteessa Tehdaskatu 37. Toimintafilosofiana on huoltaa ja asentaa kaiken minkä myymme, sekä paljon muutakin. Takuuhuollon merkkivalikoima on laaja, yhteensä noin 30–40 merkkiä. Olemme toimineet useiden eri laitevalmistajien valtuutettuna huoltoliikkeenä Kuopiossa jo vuodesta 1975, mikä takaa yhdessä henkilökunnan piinkovan ammattilaisuuden kanssa alueemme pätevimmän palvelun.

Teemme yhteistyötä laajasti monien eri päämiesten ja maahantuojien kanssa. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat Electrolux sekä Pohjois-Euroopan suurin lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike Scanoffice.

Tuotemerkeistä tärkeimpiä ovat Alpha Innotec, Corenje, Electrolux, Gram, Gree, Mitsubishi Electric, Samsung ja Upo.

Käytössämme on moderni liikkuvaan työhön ja toimialaan suunniteltu digitaalinen toiminnanohjausjärjestelmä. Se on otettu käyttöön vuonna 2013. Järjestelmä mahdollistaa tehokkaan työnjohdon ja toiminnan ohjauksen, töiden resursoinnin, tilausten ja työtehtävien hallinnan, reaaliaikaisen tiedonvälityksen sekä kirjausten tekemisen reaaliajassa.

HENKILÖSTÖ

Teho-Posakon henkilöstövahvuus on n. 10–13 henkilöä. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta. Tuemme monin tavoin henkilökunnan hyvinvointia esimerkiksi  kuntosaliedulla ja kannustamme tupakoinnin lopettamiseen 1000 euron palkkiolla. Järjestämme henkilökunnalle monenlaisia virkistäytymistapahtumia; teatterista keilailuun ja moottorikelkkailuun.

YMPÄRISTÖ

Teho-Posako Oy:lle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti, joka kertoo sitoutumisesta ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen. Ekokompassi on pk-yrityksille soveltuva kansainvälisiin ympäristöjohtamisen standardeihin ja järjestelmiin perustuva ympäristöjärjestelmä. Säästämme energiaa, materiaaleja, kierrätämme ja lajittelemme metalliromun. Teho-Posako Oy on sitoutunut vähentämään oman toimintansa ympäristövaikutuksia. Meillä on lähes paperiton toimisto, ja yrityksen omaa energiankulutusta on vähennetty erityisesti siirtymällä led-valoihin. Yrityksellä on myös oma aurinkosähköjärjestelmä, joka tuottaa parhaimmillaan jopa 100 % yrityksen sähkönkulutuksesta.

Opastamme asiakkaitamme myymiemme ja asentamiemme laitteiden oikeaan käyttöön ja huoltoon, jotta laitteet toimivat energiatehokkaasti ja kestävät mahdollisimman pitkään.

YMPÄRISTÖTYÖ LUKUINA

Sähkönkulutuksen vähennys n. 14 000 kWh vuodessa, josta
– oma aurinkosähkön tuotanto 7130 kWh
– energiansäästö valaistuksessa 7000 kWh

Paperinkulutuksen vähennys
-40 000 tulosteesta alle viiteen tuhanteen.

JÄSENYYDET JA PALKINNOT

Teho-Posako on jäsenenä useissa alan järjestöissä, mm. Suomen kodinkonehuoltoliitossa (SKHL ry) ja Suomen lämpöpumppuyhdistyksessä (SulPu). Yritys on osa Hankintaturva-ketjua. Lisäksi olemme Suomen Yrittäjien jäseniä. Olemme vakavarainen toimija ja olemme vuosia kuuluneet korkeimpaan luottoluokitusryhmään.

Olemme saaneet osoituksena toiminnastamme vuosien mittaan useita palkintoja, mm. Vuoden Yritys 2015, Kuopio ja Vuoden Huoltoliike SKHL 2001.

Ota yhteyttä tai tule liikeeseemme, kun tarvitset osaavaa palvelua ja haluat parhaat tuotteet!