Mukavuuksia mökille laadukkailla Sunwind-tuotteilla!

Sunwindin kaasujääkaappien suunnittelussa kriteereinä ovat olleet laatu, käyttöturvallisuus ja muotoilu. Kaasujääkaapit ovat termostaattiohjattuja ja paristosytytys takaa helpon ja varman syttymisen.

Standardit täyttävä Sunwind El-dorado -kuivakäymälä on pitkällisen tuotekehityksen tulos. Helppo huoltaa. Vankka rakenne ja laadukkaimmat komponentit varmistavat pitkäikäisuuden sekä luotettavuuden.

Kaasuliedet ovat vankkaa tekoa ja edustavat korkeimpia Skandinaavisia laatuvaatimuksia. Kolme väriä: valkoinen, musta ja rst. Kaksi eri leveyttä 50/60 cm leveät.

 

 

Sunwindin aurinkopaneelit ja pitkäikäiset ja huoltovapaat AGM-akut. Laadukkaat Victron-siniaaltoinvertterit.

SeaFlo-vesipumput 12V ja 230V jännitteellä ovat erittäin tehokkaita ja kestäviä.

 

Mökin lämmitys

Sähköttömän mökin lämmitys voi olla välillä haastavaa, jos ainoana lämmönlähteenä on puulämmitys. Nykyään on onneksi loistavia ratkaisuja puulämmityksen tueksi tai jopa pääsääntöiseksi lämmönlähteeksi.

 

 

Wallas-lämmitin

Unohda tulitikut, sytytysneste, kosteat liinavaatteet ja huuruiset ikkunat. Täysautomaattinen, Wallas-lämmitin tuo lisämukavuutta mökillesi. Voit astua jo valmiiksi lämmitettyyn mökkiin ja nauttia olostasi saman tien. Wallas on suunniteltu juuri sähköttömiin mökkeihin.

Wallas-lämmitin on riittävä lämmönlähde 40-90 m2 mökille. Se voidaan asentaa savupiippua hyödyntäen tai mökin ulkoseinän läpi. Lämmitin toimii dieselillä tai valopetroolilla, jota voidaan helposti tankata erilliseen polttoainetankkiin.

Valopetrolilämmitimet

Valopetrolilämmitin toimii nimensä mukaisesti valopetrolilla, eli lamppuöljyllä. Tätä polttoainetta saa lähes jokaisesta kaupasta, sitä on helppo varastoida ja se on verrattain edullista. Valopetrolilämmittimellä saat tuotettua lämpöä nopeasti esimerkiksi mökille tullessasi ennenkuin olet saanut tulipesän syttymään, ja se on helppo siirtää myös kauempiin mökin osiin.

Valopetrolilämmitin sopii hyvin pienempien tilojen ainoaksi lämmönlähteeksi, esimerkiksi veneisiin ja asuntoautoihin. Lämmönmuodostus tapahtuu lasilieriön sisällä, joten suoraa yhteyttä liekkiin ei ole. Useimmissa malleissa on myös kallistuksentunnistin, joka sammuttaa liekin, mikäli lämmitin kaatuu tai kallistuu liikaa. Lämmitin kuumenee paljon, joten sitä ei pidä sijoittaa aivan seinän viereen, ja tottakai sitä käsitellessä täytyy olla varovainen.

Kaasulämmittimet

Kaasulämmittimet toimivat nestekaasulla. Niillä saadaan suuri lämpöteho, ja ne toimivat jopa yksinään pienemmän mökin lämmönlähteeksi. Kaasulämmittimet toimivat loistavasti myös vaikkapa terassilämmittiminä.

Kaasulämmittimet eivät paljoa maksa ja ovat varmatoimisia, joten niitä voi ostaa vaikka useamman lämmittämään mökin eri osia. Useimmat mallit ovat myös helposti liikuteltavia, joten yhdelläkin pärjää pitkälle.

Aurinkolämmitin eli aurinkopuhallin

Aurinkolämmittimet pitävät huolta mökkisi lämmityksestä ja ilmanvaihdosta helposti ja huokeasti. Aurinkolämmitin toimii aina silloin, kun aurinko paistaa. Tumma pinta kerää lämpöenergian, ja aurinkokennot käynnistävät puhaltimen moottorin, joka puhaltaa lämpimän ja kuivan ilman lämmittimen sisältä rakennukseen. Laitteessa on ilmanottoaukot, jotka imevät sisään uutta ilmaa, joten puhallin puhaltaa aina raikasta uutta ilmaa. Aurinkopuhaltimet sopivat myös veneisiin ja asuntoautoihin.

Ota yhteyttä, niin mietitään mikä ratkaisu olisi sinun kohteeseesi paras! Olet myös tervetullut tutustumaan vaihtoehtoihin myymäläämme!