Ilmalämpöpumpulla edullista lämmitystä ja viilennystä

UUTUUS! Mitsubishi Electric LN-ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia. Katso video!

Ilmalämpöpumppu sopii loistavasti niin kotiin kuin vaikkapa toimistokohteeseenkin. Se voidaan asentaa sähkölämmityksen rinnalle, jolloin lämmityskuluissa on mahdollista säästää jopa 55%! Edustamamme ilmalämpöpumput on kehitetty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa, joten voit huoletta käyttää niitä paukkupakkasillakin.

Tilaa ilmainen ilmalämpöpumpun mitoitus, niin varmistat sopivan laitteen juuri sinun tarpeisiisi.

Tutustu edustamiimme merkkeihin:

Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus

Meiltä kysytään usein, että käyttäähän ilmalämpöpumppukin sähköä, joten miten se muka säästäisi sitä? Vastaus löytyy hyötysuhteesta; jos sähköpatteri ottaa yhden yksikön energiaa, ja luovuttaa sillä yhden yksikön lämpöä, ilmalämpöpumppu luovuttaa jopa yli viisi yksikköä lämpöä yhtä energiayksikköä kohden. Ilmalämpöpumppu antaa aina enemmän kuin ottaa, ja tästä syystä se on myös ympäristöystävällinen lämmitysmuoto.

Ilmalämpöpumpulla jäähdyttäminen

Paukkupakkasilla ei tee hirveästi mieli ajatellakaan kodin jäähdyttämistä, mutta kesähelteillä tuo ajatus voi olla hyvinkin tervetullut. Ilmalämpöpumppu toimii jäähdyttämiseenkin loistavasti, ja takaa paremman asumismukavuuden ympäri vuoden. Useissa kerrostaloasunnoissa lämpötilat nousevat kesäisin jopa yli 30 asteeseen, ja tuollainen lämpötila alkaa aiheuttaa jo terveyshaittoja. Ilmalämpöpumppu tuo helpon ratkaisun helteeseen. Myös toimistotilojen jäähdytys onnistuu mainiosti!

Kaksi tai useampia sisäyksiköitä

Ilmalämpöpumppu on mahdollista asentaa siten, että useampi sisäyksikkö käyttää yhtä ulkoyksikköä, ja tätä myös toivotaan usein. Useampaa sisäyksikköä harkitessa kannattaa miettiä, voiko joskus olla tarvetta käyttää sisäyksiköitä erillään? Esimerkiksi yläkerran yksikköä viilentämiseen ja alakerran yksikköä lämmittämiseen? Jos sisäyksiköt käyttävät samaa ulkoyksikköä, tällainen säätö ei onnistu. Useamman erillisen ilmalämpöpumpun ostaminen ja asennus ei tule edes maksamaan merkittävästi enempää, joten tätä asiaa kannattaa miettiä tarkasti. Mikäli olet epävarma, kumpi asennus sinulle toimisi parhaiten, kysy reilusti meiltä, autamme mielellämme!

Ilmalämpöpumpun asennus ja hinta

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa lähes millaiseen seinään vain, mutta sen sijoituspaikka vaikuttaa muunmuassa sen energiahyötyyn. Ilmalämpöpumpun asentaminen pitäisikin aina jättää ammattilaiselle, jolla on valtuudet asentaa lämpöpumppuja. Hän osaa katsoa sille parhaan paikan ja tehdä asennuksen turvallisesti. Voit lukea lisää ilmalämpöpumpun asentamiseen liittyvistä seikoista Hankintaturvaliikkeiden kotisivulta.

Ilmalämpöpumpuissa, kuten muissakin lämpöpumpuissa, kannattaa myös muistaa että erityisen halvalla saa harvoin hyvää. Halvan ilmalämpöpumpun tilaaminen ulkomailta ja asennuttaminen ei usein tule olemaan edes paljoa edullisempaa kuin laadukkaan laitteen ostaminen ja asennuttaminen. Jo parilla tuhannella eurolla saa varmatoimisen ja laadukkaan ilmalämpöpumpun perusasennuksella, ja tällöin voit olla varma, että myös huolto toimii ja varaosia löytyy. Mekin kuulemme liian usein tarinoita ulkomailta tilatuista pumpuista, jotka ovat sitten pettäneet parin vuoden jälkeen.

Lisätietoa ilmalämpöpumpuista

Ilmalämpöpumppu ainoana lämmönlähteenä
Ilmalämpöpumpun käyttäminen talvipakkasilla
Ilmalämpöpumpun ostajan muistilista
Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön huoltaminen

Pyydä meidät ilmaiselle mitoituskäynnille, niin teemme mielellämme tarjouksen sinulle sopivimmasta ilmalämpöpumpusta! Meiltä on mahdollista saada myös joustavia rahoitusmahdollisuuksia.

Ota yhteyttä!
Mikko Ruotsalainen
Puh. 0445664800
mikko.ruotsalainen@tehoposako.fi

Esko Airaksinen
Puh. (017) 369 68010500 674 264
esko.airaksinen@tehoposako.fi