Haemme nyt Kuopioon
huoltoasentajaa /-teknikkoa kunnossapitoon.

Huoltoasentajan monipuoliset työtehtävät liittyvät laitteiden huoltoon ja kunnossapitoon erityisesti suurkeittiö- ja ravintolamaailmassa: Vastaamme muun muassa useiden päiväkotien, sairaaloiden ja ravintoloiden keittiölaitteiden toimivuudesta. Työtä tehdään itsenäisesti ja tiimeissä sekä tiiviissä yhteistyössä myynnin kanssa. Liikkuminen työkohteesta toiseen hoituu omilla, hyvin varustelluilla pakettiautoillamme.

Odotamme sinulta soveltuvaa perustutkintoa ja kokemusta alalta vähintään viiden (5) vuoden ajalta. Aiempi kokemuksesi voi olla esimerkiksi kodinkoneiden, kylmälaitteiden tai suurkeittiölaitteiden huollosta. Alan lisäkoulutukset ja -pätevyydet ovat etu ja vaikuttavat lopullisen työnkuvan muotoutumiseen. Toivomme, että olet vastuuntuntoinen, humoristinen ja asiakaslähtöinen henkilö, jolta sujuvat sekä itsenäistä työotetta että tiimipelaamista vaativat tehtävät.

Tarjoamme reilun ja rennon työporukan sekä mielenkiintoisia tehtäviä. Työn tukena on täysin digitaalinen ja mobiilisti toimiva toiminnanohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa tehokkaan työtehtävien hallinnan, suunnittelun, reaaliaikaisen tiedonvälityksen ja kirjaamisen. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla muun muassa kuntosaliedun ja järjestämällä erilaisia virkistäytymistapahtumia. Tarvittaessa avustamme myös asunnon hankinnassa.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti linkin kautta 14.10.2018 mennessä:

https://my.surveypal.com/Teho-Posako_rekrytointi

Liitä mukaan hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi/CV:si. Haku on auki 14.10. 2018 saakka. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Heiskanen sähköpostilla henna.heiskanen@talentree.fi