Kauttamme voit tehdä hankintoja joustavasti.

Yrityksemme tarjoaa monipuoliset rahoitusmahdollisuudet, kuten esimerkiksi Resurs Bankin ja Aktiivirahan. Näin esimerkiksi ilmalämpöpumpun hankintakulut voi jakaa helposti hallittaviin kuukausieriin.

Tule kysymään lisää myyjiltämme!

aktiiviraha

 

Hankintaturvatili – Resurs Bank rahoitus ja osamaksu

Avaa tili – saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!


Voit myös maksaa juuri Sinulle sopivissa osissa ja valita itsellesi sopivan kuukausierän.

Hakeminen
Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Edut
Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun (3, 12, 24, 48 tai 72 kk). Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

Sähköinen rahoitushakemus
Luottohakemus käsitellään 24h kuluessa ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Käsittelemme hakemukset arkisin ja myös viikonloppuisin. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:
•    Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.
•    Suosittelemme hakemuksen tekemistä Internet Explorerilla Windows-ympäristössä.
•    Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
•    Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
•    Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
•    Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.

Lue yleiset tiliehdot ennen kuin haet luottoa.  Yleiset tiliehtot >>

Lue vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ennen kuin haet luottoa:  Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot >>

Tutustu tästä rahoitusesitteeseen >>

Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä >>

Avaa ja täytä rahoitushakemus tästä >>

Kun olet saanut hyväksynnän rahoitukselle ja tulet liikkeeseemme ostoksille, ota mukaan henkilöllisyystodistus. Tulostamme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme ostoksen.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308 (ma–pe klo 8–18).