Kodinkonehuollot Kuopiossa taatulla ammattitaidolla

Hajosiko pyykinpesukone, levisikö pakastin tai sanoiko astianpesukone sopimuksensa irti? Ei hätää, kodinkonehuoltomme auttaa! Me korjaamme kodinkoneet kylmiöistä imureihin ja kaiken siltä väliltä.

Monesti kodinkoneen huoltaminen on huomattavasti edullisempi ratkaisu kuin uuden ostaminen. Samalla säästät luontoa pidentämällä laitteesi käyttöikää. Vahingon sattuessa kannattaa myös ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön, ja kysyä korvaako kotivakuutuksesi kodinkoneesi huollon. Jos kodinkone on rikkoutunut tapaturmaisesti, vakuutus voi usein huollon korvata, mutta mikäli rikkoutuminen on pitkän ajan tulos, mahdollisuudet ovat pienemmät. Tästäkin syystä kannattaa tutustua kodinkoneiden omiin huolto-ohjeisiin käyttöoppaasta, ja pitää laitteesta hyvää huolta, jolloin rikkoutumisen riski pienenee.

Kodinkonehuollot takuulla

Olemme usean tunnetun maahantuojan takuuhuoltoliike, ja myönnämme takuun aina myös omalle työllemme sekä varaosille. Laitevalmistajien jatkuva koulutus takaa ammattitaitomme ja ongelmatapauksissa maahantuojien huoltoneuvonta on aina käytettävissämme.

Turvallisuus- ja ympäristömääräysten noudattaminen on perusperiaatteitamme. Toimintamme on myös vastuuvakuutettu miljoonaan euroon saakka.