Arvonnan säännöt:
Palkintona Mitsubishi-ilmalämpöpumppu (MSZ-FH25VEHZ perusasennuksella). Arvo 2190 €. Arvonta suoritetaan 28.2.2017 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan voittajan nimi ilmoitetaan Teho-Posakon kotisivuilla: www.tehoposako.fi  ja Facebook-sivuilla www.facebook.com/tehoposako.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan voi osallistua 11.2.2017–27.2.2017 välisen ajan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Arvontaan voi osallistua lisäämällä kaikki tarvittavat tiedot osoitteessa www.tehoposako.fi/arvonta ja täyttämällä arvontalomakkeen Teho-Posakon Rakenna ja Asu-messuosastolla C11 tai myymälässä.

Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Teho-Posakon arvonnan käyttöön etkä Facebookille.

Rekisteriseloste:
Rekisterinpitäjä: Teho-Posako Oy
Sähköposti: esko.airaksinen(at)tehoposako.fi
www-osoite: www.tehoposako.fi
Rekisterin tietosisältö: Nimiä, puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita.
Tietolähteet: www.tehoposako.fi kotisivu, jonka kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa lomakkeella tai osallistujan Teho-Posakon Rakenna ja Asu-messuosastolla C11 ja myymälässä täyttämä arvontalomake.
Rekisterin tarkoitus: Tietoja käytetään ainoastaan Teho-Posakon arvontaan osallistumisessa, ellei osallistuja ole lomaketta täyttäessään hyväksynyt liittämistä Teho-Posakon rekisteriin.
Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.

Perusasennus sisältää laitteiston asennuksen seuraavasti:
• laitteen tarvitsema sähkösyöttö, enintään 5 m ja turvakytkin asennettuna • maateline 600 mm asennettuna • läpiviennit puu tai tiili enintään 2 kpl • asennustarvikkeet, johto-osuus enintään 5 m • käyttöönottotarkastuspöytäkirja • asennuskohteen sijainti enintään 20 km Kuopiosta • henkilökohtaisen  käytönopastuksen

 

Takaisin arvontalomakkeelle